Amerikanac o Miciću, finalu, Realu...

Košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijams-Gos ušao je na parket Beogradske arene na štakama.

PROČITAJTE JOŠ...

Bivši plejmejker Partizana i Olimpijakosa, povredio se u prvom minutu polufinala između Reala i Barselone.

Njegov tim je na kraju uspeo da izbori pobedu ponajviše zahvaljujući Fabijenu Kozeru i Geršonu Jabuseliju. Ništa lakši posao ne očekuje Real ni u finalu (subota, 19 časova) protiv Anadolu Efesa.

„Biće teška utakmica, dve veoma jake ekipe, ali mi smo trenutno u ritmu, imamo mnogo samopouzdanja, što je pred jednu utakmicu za titulu veoma dobro“, rekao je Vilijams-Gos za Nova.rs neposredno pred meč.

Kaže da je u Beogradu stigao da se vidi i čuje s nekim igračima Partizana, koje smatra porodicom.

„Jesam, video sam Tristana Vukčevića, video sam Zeka Ledeja, ti momci su mi kao porodica i zaista ih smatram sjajnim… Rekli su mi da je stvarno čast što nose crno-bele boje i pred njima je veoma važna utakmica, treća u ABA ligi i nadam se da to mogu da završe kako treba“, kaže Vilijams-Gos i otkriva da su poželeli sreću Realu.

„Ne nešto određeno, samo su mi poželeli sreću. Kao što sam rekao, Tristan je bio ovde u Realu, samo su rekli ‘srećno’ i nadaju se da i mi možemo da završimo posao“.

„Blankosi“ će u Areni na Efes koji se u poslednje vreme uzdigao u formi i koji je rešio polufinale sa Olimpijakosom, trojkom Vasilija Micića u poslednjoj sekundi utakmice.

„Uh, Micić je pogodio opasan šut, Olimpijakos je isto bio ‘tvrd orah’, dva odlična tima, takva je bila i utakmica. Izvanredan potez“, kaže Gos.

Zbog povrede zgloba sada hoda uz pomoć pomagala, ali nije još uvek tačno otkriveno koliko je teška povreda zarađena u četvrtak.

„Danas ne igram što je nesreća za mene, ali kad se vratimo u Madrid, uradićemo još neke testove, još jednu magnetnu rezonancu i videćemo kako će sve da bude“, zaključio je Vilijams-Gos.

BONUS VIDEO Mirotić dobio bolan udarac od Papanikolaua, izbegao tešku povredu glave

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar