Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Emisija 360 stepeni ponovo se emituje na televiziji N1, a novinar Branislav Šovljanski će u četvrtak od 21 sat ugostiti Svetislava Pešića, selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

„Orlovi“ su u prvom prozoru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine upisali dve pobede, savladali su timovi Finske i Gruzije, a već uveliko se priča i o Olimpijskim igrama.

Srbija je zbog srebra u Manili na Mundobasketu izborila direktan plasman na Olimpijske igre u Parizu, a veliko je pitanje u kakvom će sastavu tamo otputovati.

PROČITAJTE JOŠ:

Glavna tema su naravno Nikola Jokić i Vasilije Micić, koji prošlog leta nisu bili deo reprezentacije, ali bi sada mogli da se vrate i pojure zlato sa Srbijom.

Pešić je upitan da li ima šanse da Jokić i Micić budu deo reprezentacije, a selektor je imao spreman odgovor.

„Mislim da ima. Treba da se izbore prvo“, rekao je Pešić uz osmeh.

Novinar Branislav Šovljanski uzbuđen je zbog nove sezone.

„Prićaćemo o životu tih ljudi, o privatnim stvarima, o porodici, ali i o tome kako su uspeli da postanu to što jesu. A oni jesu vrhunski profesionalci u svom poslu, neki i najbolji. Autoriteti su kada se pojave, i onda to ima neku težinu. Četvrtkom u devet jednom nedeljno će ići ti intervjui sa takvim ljudima. Dolaziće iz raznih oblasti. Selektor je prvi gost sutra, a biće pevača, glumaca, reditelja, sportista, trenera i ostalih gostiju iz različitih oblasti“, istakao je Šovljanski.

Celu emisiju pogledajte na kanalu N1 u četvrtak od 21 sat.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели n1srbija (@n1srbija)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare