Foto: AP Photo/Nam Y. Huh

Nestvaran meč.

Košarkaši Čikago Bulsa savladali su u nedelju uveče zvaničnog NBA šampiona rezultatom 123:118, a briljirao je crnogorski centar Nikola Vučević.

PROČITAJTE JOŠ

Nestvaran meč je odigrao Vučević i posetio na svoje najbolje dane. Za 39 minuta na parketu postigao je 43 poena, čime je izjednačio rekord karijere koji je postavio dok je nastupao za Orlando u meču protiv baš Bulsa. Od toga, čak 41 poen je postigao iz igre uz šut 18/31.

Vučević se nije tu zaustavio, pa je pored toga imao i 13 skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte uz samo jednu izgubljenu.

Lavin je sjajno pratio sa 27 poena i devet skokoca, Vajt sa 15 poena te Karuso i Dosunmu sa po 12. Goran Dragić dao je četiri poena.

U timu Golden Stejta su najefikasniji bili Tompson sa 26 poena, Stef Kari sa 20 poena i deset skokova, Pul sa 15 poena, Lamb sa poenom manje i Vigins sa 11 poena.

Čikago je ovom pobedom došao do 10. mesta koje vodi u plej in turnir sa skorom od 20 pobeda i 24 poraza dok je Golden Stejt na skoru 21:22 i nalazi se na osmom mestu Zapada.

BONUS VIDEO Treneri hvale Nikolu Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar