Foto: Printscreen X / KSS

Srpske košarkašice spremaju se za neke od odlučujućih bitaka na putu do Olimpijskih igara u Parizu u dobrom raspoloženju.

Tako su uz taktove poznate pesme Mikija Mećave „Vodiću te do Meseca“, birale šta više vole da rade.

PROČITAJTE JOŠ:

Birale su između igranja ili peveanja, spavanja ili jela, izlazaka ili Netfliksa, leta ili zime i između Marinine odbrane i „obične“ odbrane.

Jedino se Ivana Raca odvažila da ode na stranu suprotnu od selektorkine odbrane, dok je saigračice nisu privukle na drugu stranu.

Sve ovo je rađeno u šali i dobrom raspoloženju, a ovaj snimak i nekoliko zabavnih reakcija košarkašica nasmejalo je do suza i Bogdana Bogdanovića, reprezentativca Srbije.

Bogdan je to i pokazao komentarom na društvenim mrežama, gde je zvanično najbolji košarkaš Srbije za 2023. ostavio više emodžija.

On je kao lider tima pre pet meseci otišao sa Srbijom do finala Mundobasketa u Manili, gde je naš nacionalni tim uzeo srebro. Naše košarkašice sada čekaju utakmice sa Nemačkom, Australijom i Brazilom u Belemu.

Srbija u četvrtak uveče u 21 sat igra protiv Nemačke, potom u subotu na nedelju u ponoć protiv Brazila i na kraju protiv Australije u nedelju uveče od 21 sat.

BONUS VIDEO: Bogdanović dobio nagradu za najboljeg košarkaša Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar