Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Božićno jutro 2023. godine, crno-beli su proveli u "Štark areni", gde su se pripremali za nedeljni klasik regiona protiv Cibone.

Utakmica 14. kola ABA lige je na programu 8. januara od 19 časova, a prodaja dnevnih ulaznica se vrši putem servisa Ticketline.

PROČITAJTE JOŠ:

Zagrebački tim je na polovini ligaškog dela takmičenja zabeležio šest pobeda i sedam poraza, dok Partizan ima 11 pobeda uz dva neuspeha. U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Zagrebu pobedili sa 81:105.

Uoči meča, trener Partizana Željko Obradović istakao je sledeće:

„Počinje drugi deo ABA lige, naravno sa velikim poštovanjem za Cibonu, kao i za svakog protivnika. Oni su mlada ekipa koja je imala par izvanrednih utakmica i naravno da moramo igrati svih 40 minuta maksimalno koncentrisano“, istakao je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

Danilo Anđušić uoči duela protiv Cibone poručuje:

„Očekuje nas nezgodna utakmica u ovom trenutku s obzirom da smo pre dva dana imali tešku utakmicu protiv Monaka. Nama je cilj da nastavimo seriju pobeda. Neće nam biti lako jer svi dolaze maksimalno motivisani protiv nas sa željom da pred našim navijačima probaju da osvare neko iznenađenje. Moramo biti maksimalno fokusirani i spremni za tu utakmicu kao i za svaku, da bi nastavili pobednički niz“, naglasio je Anđušić.

BONUS VIDEO Željko Obradović o Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar