Foto: Twitter/ESPN/Screenshoot

Još jedan igrač koji je napravio problem.

Igrači Memfids Grizlija sve više su u centru pažnje, ali ne zbog dobrih igara na terenu već neprimerenog ponašanja i prljavih poteza. Nakon skandala sa Dža Morentom i pištoljem zbog kojeg je dobio suspenziju, sada je u centru pažnnje bio njegov saigrač Dilan Bruks.

NBA liga saopštila je da je Bruks kažnjen sa 35.000 dolara zbog guranja i povrede kamermana tokom utakmice protiv Majami Hita, koja je odigrana u noći između srede i četvrtka. Memfis je tu utakmicu izgubio 138:119. Snimatelj neko vreme neće moći da radi.

PROČITAJTE JOŠ

On je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i krenuo da pada ka kamermanu, ali se nekako zaustavio. Ipak, odlučio je bez ikakve potrebe da gurne kamermana i tako izazove povredu nesrćenog čoveka.

Dilon Bruks je ove sezone postao najomraženiji igrač NBA lige. Često upada u nepotrebne sukobe na terenu, provocira i vuče prljave poteze. Njegov saigrač Dža Morant, najbolji igrač Memfisa, suspendovan je na osam utakmica ove nedelje jer je na društvenim mrežama objavio snimak sebe kako maše pištoljem u diskoteci.

BONUS VIDEO Skandiranje Lesoru koji je pao u trans

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar