Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky)

Nikola Jović je još jednom starter u Majamiju.

Reprezentativac Srbije je nastavio niz dobrih mečeva, ali i mečeva u kojima mu trener Erik Spolstra veruje. Bio je starter u trijumfu Majamija nad Šarlotom sa 104:87 i bio jedan od igrača koji su davali raznovrstnost potrebnu da se ukroti neugodan tim Hornetsa.

PROČITAJTE JOŠ

Proveo je na parketu 27 minuta (peti po minutaži), postigao je pet poena uz sedam skokova i dve asistencije. Pogodio je dva od šest šuteva iz igre, te postigao jednu trojku iz dva pokušaja.

Bem Adebajo je postigao 24 poena uz 10 skokova i sedam asistencija, a Tajler Hiro je upisao četiri trojke za 21 poen. Majami ni u jednom trenutku nije bio u zaostatku na susretu. Dankan Robinson je dodao 19, a Haime Hakez Junior je stigao do 15, ali je početkom druge četvrtine napustio igru zbog povrede.

„Ovo je bila potencijalna zamka od utakmice. Mislilo sam da je naš pristup bio sjajan i da je sve napravljeno dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, zahvaljajući našem trudu u defanzivi“, poručio je Spolstra.

Teri Roužer je postigao 26 poena uz pet skokova i sedam asistencija, a Lonzo Bol je brojao do 21 uz 10 skokova i pet asistencija.

Hornetsi sada imaju pet poraza zaredom i čak 16 poraza u poslednjih 17 mečeva.

Džimi Batler je sada na broju od 15 propuštenih mečeva u sezoni, te 11 od poslednjih 12. Uskoro bi mogao da ostane iz svih priči za nagrade u NBA ligi zbog propuštenih mečeva, a očekuje se da putuje sa timom na gostovanja.

BONUS VIDEO Sjajan duel Bogdanovića i Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar