Kendrick Perkins Foto:Arturo Holmes / Getty images / Profimedia

Kendrik Perkins mnogo puta do sada pažnju je privlačio neumesnim komentarima o Nikoli Jokiću, ali je posle meča Denvera i Los Anđeles Lejkersa promenio ploču.

Denver je slavio u prvom meču prve runde plej-ofa sa 114:103, a Jokić je bio najbolji na terenu sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Perkins, inače bivši NBA šampion, a sada analitičar na „ESPN“, nije stavio Jokića na prvo mesto u glasanju za MVP-ja, ali ga je sada nazvao najboljim na svetu.

„Nagetsi imaju najbolju startnu petorku i najboljeg igrača na svetu. Lejkersi su izgledali kao kajgana. Jokić je na različite načine ubacio 32 poena. U formi je, spreman na veću minutažu mentalno i fizički. Nemaju odgovor za Jokića. Entoni Dejvis je odigrao sjajno i nije bio primećen zbog Jokića“, rekao je Perkins, poznat kao Jokićev kritičar.

Perkins je kritikovao igrače Lejkersa, izuzev Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, rekavši da im je potrebna veća podrška, a da nju nisu pružili Dianđelo Rasel i Ostin Rivs.

Prošle sezone je Perkins najviše bio poznat po tome što je pričao kako Džoel Embid više zaslužuje MVP nagradu od Jokića, a ove sezone ispred Srbina stavio je Šaja Gildžus-Aleksandera.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar