Foto: AP Photo/Jeffrey McWhorter

Košarkaši Dalasa pobedili su Los Anđeles Kliperse sa 114:101 i tako slavili u seriji sa 4-2, zbog čega je srećan Luka Dončić.

Dalas je prošao u drugu rundu NBA plej-ofa, gde će igrati protiv Oklahome, a Luka Dončić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu, pošto je imao 28 poena, sedam skokova i 13 asistencija.

„Ostali smo zajedno, imali dobru energiju. Znali smo da će da nas napadnu, mi nismo dozvolili da padnemo i ostali smo na okupu, kao tim. Svi igrači iz petorke su bili maksimalno fokusirani, držali smo odbranu na visokom nivou. Tako moramo da nastavimo dalje“, rekao je Dončić.

PROČITAJTE JOŠ:

I dalje ga muči povreda kolena, ali sada nema vremena za odmor.

„Bolje je, ali ne može da bude sasvim u redu, dok malo ne odmorim. Mnogo je minuta na terenu. Možda će na leto biti bolje“, dodao je Luka.

Dalas ima tri dana odmora, a onda počinje serija sa Oklahomom, koja je sa 4-0 počistila Nju Orleans Pelikanse.

„Užasno sam umoran, treba mi malo odmora. Malo ću da odmorim, pre nego što budem pričao o narednoj seriji. Videćemo se svakako već sutra. Umoran sam, bila je baš teška utakmica. Želeli smo da ovo bude poslednja u ovoj seriji. Sada je vreme malo da odmorim, svakako sam srećan što smo prošli“, zaključio je Dončić.

Prvi meč u seriji između Oklahome i Dalasa na programu je u noći između utorka i srede.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar