Foto: ABA liga / Mega Soccerbet / Ivica Veselinov

Veljko Mršić, selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske i šef struke Zadra opisao je posledice koje mu je proizveo koronavirus.

Mršić kaže da je njegov prijatelj Stojko Vranković pozvao lekare kada je čuo kako Veljko zvuči, uoči Božića, a sam Mršić za Sportske novosti otkriva da ga je temperatura potpuno izmučila.

PROČITAJTE JOŠ:

„Iskreno, malo sam ‘grogi’, valjda od pustih lekova, ali je konačno došlo vreme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpela. Po ko zna koji put želim da ponovim: ne daj Bože nikome!“, rekao je Mršić.

Otkrio je da se stanje poboljšalo, te da je do sada sa bližima komunicirao isključivo putem poruka, ali i da je do njega u bolnici bio mlad čovek.

„Odmah do mene u krevetu leži mlad čovek s obostranom upalom pluća, koji na Božić, nije mogao da ode do kupaonice jer ga je kašalj toliko mučio kad god bi probao da se ispravi. Zato je važno da svi shvate koliko je ovaj virus opasan“, dodao je Mršić.

Istakao je i da će, ukoliko početkom sledeće nedelje nalaz bude dobar, izaći iz bolnice i otići na kućno lečenje. Međutim, posledica će biti još neko vreme, jer još uvek ne može dugo da priča jer kaže „ostajem bez daha i počnem da kašljem“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram