Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Još se priča o teškim optužbama.

Vest dana u evropskoj košarci je da je kapiten Partizana Kevin Panter uprkos basnoslovnim ponudama iz Panatinaikosa i Barselone odlučio da ostane u Partizanu i predvodi crno-bele i naredne godine.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su ga svi videli u inostranstvu, najbolji igrač Partizana je prelomio i u naredne dve godine će igrati u Beogradu.

Tako je za sada samo Matijas LEsor promenio sredinu i prešao u Panatinaikos, a sada se čekaaju odluke Zeka Ledeja, Dantea Egtuma, Džejmsa Nanelija i Janisa Papapetrua koji vagaju svoje opcije za nastavak karijere.

Najava odlazaka iz PArtizana iznervirala je BoGdana Tanjeviča legendarnog stručnjaka koji je osuo paljbu po strancima uz reči hvale za Željka Obradovića.

„A u ruka Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita. Veliki Žoc, nauči ih kako se koristi sopstveni talenat, oni pred 20 hiljada navijača ljube dres, iz ljubavi prema klubu, posle nađu veću kesu, raziđu se, a Žocu ostave priliku ‘da se dokazuje’. Veliki Željko“, kaže Tanjević.

Takoše, pale su tu još neke teške reči.

Igrače koji napuštaju Partizan poredio je sa plaćeničkom vojskom „Vagner“ koje je prethodnih dana u žiži javnosti zbog neuspelog puča protiv Vladimira Putina.

„Partizanovi ‘vagnerovci’ u bežaniji prema zapadu, negde su oko Zidanog mosta već, sećaju se dana kad su ljubili dres, pred vernih 20 hiljada navijača. Ljubav, kako to gordo zvuči“, piše Tanjević.

Pita i koja godina podseća na ovo što se sada dešava, ali i konstatuje: „Pokazaće koliko vreme već iduće godine u novom ‘ljubljenom’ dresu. Videćemo“.

Kada su ga navijači napali, ublažio je tanjevič tu retoriku, ali su njegove reči ostale upamćene.

„Žao mi je sto sam se ovoliko ostrvio na igrače koji su napustili Partizan, jer verujem da bi iduće godine izbegli sudbonosnu gresku one tuče u Madridu, što ih je koštalo, možda i titule“, kaže Tanjević između ostalog.

BONUS VIDEO Marina Maljković na poluvremenu razgovara sa košarkašicama Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar