Josh Primo Foto:Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

Doskorašnji košarkaš San Antonio Sparsa Džoš Primo našao se usred skandala.

Primo je nedavno naprasno otpušten iz San Antonija, a klub nije isprva dao precizno obrazloženje šta se desilo.

PROČITAJTE JOŠ:

U danima koji su usledili pojavilo se više informacija da je seksualno zlostavljao jednu ženu, tako što je pred njom pokazivao svoje intimne delove.

Ona je tužila ekipu i Prima, za devet prekršaja seksualnog uznemiravanja.

Poznati NBA insajder Šems Čaranija, objavio je reakciju Vilijama Brigsa, advokata bivšeg košarkaša San Antonija koji se sumnjiči za spomenuto delo.

„Džoš Primo je 19-godišnji NBA košarkaš je prošao život pun trauma i izazova. Sada ga je bivši tim maltretirao dodeljivanjem sportskog psihologa, koja igra na ružne stereotipe i rasno nabijene strahove zbog sopstvene finansijske dobiti. U aktu izdaje prema svom klijentu doktora Kauten, koja ima 40 godina, lažno tvrdi da je Džoš Primo skidao odeću pred njom tokom mnogih sesija terapije. Ti navodi su ili potpuna izmišljotina, veliko ‘filovanje’, ili totalna fantazija. Džoš Primo to nikad nije uradio namerno pred njom ili bilo kim drugim, da je bio svestan da mu se intimni delovi vide van ličnih treninga“, naveo je advokat.

Brigs dodaje da navode doktorke još manje uverljivim čini to što ona nikad svom pacijentu o tome nije skrenula pažnju, te da joj je on verovao.

„Mnogo je starija od njega i ima mnogo godina iskustva kao sportski psiholog. Zapanjujuće je što mu nije rekla da se njegovi intimni delovi vide ispod šortsa“, rekao je advokat.

Naveo je i da Primo sada traži pomoć drugog lekara po otpuštanju od Sparsa, a da se raduje tome što će skinuti ljagu sa svog imena i nastaviti obećavajuću karijeru. Inače, Primo je na prethodnom draftu biran kao 12. pik.

BONUS VIDEO: Jokić: Želim da budem Tim Dankan Denver Nagetsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar