Jokić i Tristan Tompson u duelu; Foto: Reuters/Ken Blaze/Guliver

Američki košarkaš Tristan Tompson kažnjen je suspenzijom na 25 utakmica jer je bio pozitivan na doping testu.

Testom je poznatom NBA centru utvrđeno da u sebi ima nekoliko različitih zabranjenih supstanci zbog čega je igrač Klivlend Kavalirsa suspendovan na 25 utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:

NBA liga se tim povodom oglasila saopštenjem u utorak popodne, a Tompson će za vreme trajanja suspenzije biti bez plate.

Kako se dalje navodi u NBA saopštenju, Tompson je bio pozitivan na ibutamoren i SARM LGD-4033, a suspenzija počinje da teče od srede i utakmice sa Milvoki Baksima.

Tompson je i do sada iza sebe imao skandale, samo što su se uglavnom odnosili na privatni život i odnos sa porodicom Kardašijan.

On je bio sa Kloi Kardašijan sa kojom ima i dvoje dece, ćerku Tru i sina Tejtuma i otkriveno je da je varao Kloi dok je bila u devetom mesecu trudnoće. Tridesetdvogodišnjak iz Ontarija je bio četvrti pik na draftu 2011. godine.

Najveći deo karijere do sada proveo je u Kavalirsima koji su ga i draftovali i sa njima je 2016. osvojio titulu šampiona NBA lige, a u to vreme je dobio i unosan ugovor kao jedan od boljih defanzivnih centara u NBA.

BONUS VIDEO: Embid bolji od Jokića u derbiju NBA lige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar