Dvajt Hauard
Dvajt Hauard; Foto: Tanjug/AP Photo/Rick Scuteri

Teške optužbe.

Čovek po imenu Stiven Harper tužio je bivšu zvezdu Lejkersa Dvajta Hauarda za seksusalni napad, zlostavljanje, namerno nanošenje emocionalnog stresa i lažno zatvaranje.

Izveštaj, koji je objavio „Radar Online“, uključuje skrinšotove poruka između Harpera i NBA šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Harper, koji je očigledno počeo da razmenjuje poruke sa Hauardom na Instagramu, tvrdi da se incident dogodio u kući bivših NBA igrača u Džordžiji 19. jula 2021.

Prema sudskim dokumentima, nakon meseci razmene eksplicitnih poruka, Hauard je pozvao Harpera u svoj dom na seksualni susret.

Harper tvrdi da se njemu i Hauardu kasnije u kući pridružio još jedan muškarac obučen kao žena koji je sebe nazvao „Kiti“.

Miškarac tvrdi da nije pristao da im se pridruži treća osoba, ali ga je Hauard ubedio da ostane.

Najeksplozivniji deo tužbe navodi da su Hauard i Kiti počeli da vrše seksualne radnje, a Harper je bila primoran da se pridruži čak i nakon što je rekao „ne“.

Harper kaže da mu je Hauard rekao da će „uraditi šta god“ i da će mu se to „svideti“.

Harper tvrdi da se tada plašio za svoju bezbednost ako se bude opirao seksualnim napadima.

Nakon što je čin završen, Harper je pokušao da ode kući taksijem nakon što se osećao „ekstremno zlostavljanim i poniženim i bio je u potpunom šoku“, ali ga je Hauard primorao da ga odveze Kiti.

Ovo nije prvi put da je Dvajt Hauard umešan u seksualni skandal.

Košarkaš je 2019. godine bio umešan u još jedan pravni spor nakon što je Masin Elije tvrdio da je sa njim u istopolnoj vezi. Hauard je dao intervju za FOKS Sports da demantuje te tvrdnje.

Hauard je takođe bio na udaru višestrukih optužbi seksualne prirode od strane majke njegovog najstarijeg deteta, bivše navijačice Orlando Medžika po imenu Rojs Rid.

Hauard je pravno priznao petoro dece sa više žena, ali postoje navodi da je bio otac osmoro dece.

BONUS VIDEO Teško da ćete videti lošije slobodno bacanje od ovog 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar