Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nemanja Gordić, plejmejker Partizana, kaže da je prednost crno-belih to što je većina igrača iz prošle sezone ostala na okupu.

Ekipa Vlada Šćepanovića u ponedeljak je počela pripreme za novu sezonu, a posle treninga u Beogradu, slede bazične pripreme u Vrnjačkoj Banji.

PROČITAJTE JOŠ

“U neku ruku sitauacija sa koronom je prijala što se odmora tiče, ali radilo se sve vreme. Ne samo ja, čini mi se da su svi momci na pripreme došli koliko-toliko spremni. Imam neki mali problem, pa ću pauzirati nekoliko dana, ali nije ništa ozbiljno”, rekao je Gordić za TV Partizan tokom treningu u Hajd Parku.

Crno-beli će se u ovoj sezoni takmičiti u ABA ligi, Evrokupu, Superligi i Kupu Radivoja Koraća, a Grodić ističe da je u ovoj sitauciji teško postaviti ciljeve.

“Svi smo se usaglasili da je teško bilo šta prognozirati. Velika je neizvesnost. Sve ekipe se spremaju, ali i dalje ne znamo kakvi će uslovi biti za igru, da li će biti publike, kakavi su protokoli… Iskreno se nadam da će moći da se igra u koliko-toliko u normalnim uslovima”.

Partizan sa novim trenerom počinje takmičarsku sezonu, dok je kostur ekipe iz prošle sezone manje-više ostao isti, a košarkaš reprezentacije BiH kaže da je dolazak Kodija Milera Mekintajera važna promena na poziciji 1.

“Smatram da je prednost Partizana to što je 80 odsto ekipe ostalo na okupu. Poznajemo se dobro, imamo dobru hemiju i na terenu i van njega. Važna je ta promena na poziciji plejmejkera. Koliko vidim posle ova dva-tri dana, Kodi se dobro uklopio što se tiče atmosfere. O njegovim igračkim kvalitetima ne treba pričati. Imao je odličnu sezonu u Cedeviti. Iskreno se nadam da će se uklopiti u naš sistem i da će pružiti dobre partije, zajedno sa svima nama”, zaključio je Gordić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar