Vasilije Micić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Vasilije Micić možda, ipak, nije završio sezonu.

Prve prognoze su bile izuzetno mračne, iako je Micić snimljen i kako trenira u Beogradu. Ipak, ispostavilo se da ima dobrih vesti.

PROČITAJTE JOŠ

Micić se povredio protiv Asvela, a nakon pobede u Atini sa 87:82 protiv Panatinaikosa Ergin Ataman, trener Efesa, otkrio je kakvo je stanje sa Micićem.

„Micić je počeo sa individualnim treninzima, uz terapije. Situacija je bolja u poslednja dva-tri dana. Pričao sam sa njim pre dolaska u Grčku. Pridružiće se timskim treninzima početkom sledeće nedelje. Ako se bude dobro osećao, igraće“, rekao je Ataman.

Nije želeo da precizira kada bi Micića mogli da vidimo opet na parketu.

Vasilije Micić: 10-12 timova ima šansu za titulu
Foto: Sport Klub/printscreen

„Problem je bio što je dva puta pokušao da trenira i odmah je osetio bol u kolenu. Neko je spominjao i operaciju, ali su nam doktori rekli da to nije neophodno u ovom trenutku. Nadam se da će uz terapije da se vrati vrlo brzo. Vasa je fantastičan igrač koji nam je dao toliko toga u prethodne četiri godine.“

Spekulisalo se i da bi meč Panatinaikosa i Efesa mogao da bude odložen zbog teške nesreće u kojoj su se sudarila dva voza.

„Za mene lično bi bolje bilo da se meč odložio i da se odigrao u nekoj boljoj situaciji. Vlada Grčke je mogla da kaže da se meč ne igra, da se to dogodilo odmah bismo se vratili u Istanbul. Došli smo privatnim letom, razgovarao sam o tome i sa generalnim menadžerom, kontaktirana je i Evroliga. Objasnili su nam da moramo da igramo. Teško je, ali takav je život ponekad. Ponavljam, da je doneta drugačija odluka, odmah bismo napustili Atinu“, završio je Ataman.

BONUS VIDEO Povreda Vasilija Micića u meču s Partizanom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar