Foto:FoNet/Evroliga

Miodrag "Miško" Ražnatović, menadžer srpskog košarkaša Vasilija Micića, objasnio je zbog čega tvrdi da su informacije o Micićevom odlasku u NBA lažne.

Ova vest se pojavila pre nekoliko dana, preneli su je Ćema De Lukas i Sportando, a Ražnatović ju je ubrzo demantovao na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada je dodao i da smatra kako Micić zaslužuje NBA iskustvo, tim pre što je odavno biran kao 52. pik na draftu, ali sada o tome nema reči.

„To su bile potpuno netačne informacije. Nemoguće je u ovom trenutku i delu godine pregovarati onako ozbiljno sa NBA klubovima. Verujem da je Micić najbolji bek u Evropi i da zaslužuje da ide u NBA. Stvarno verujem da će sledeće sezone zaista biti u NBA, da li u Oklahomi ili negde drugde. Znaćemo to u julu“, rekao je Ražnatović za „Džambol“ na grčkoj nacionalnoj televiziji.

Micić je već nekoliko sezona jedan od najboljih plejmejkera, koji Anadolu Efes čini konkurentnom ekipom za najviše domete u Evropi u paru sa Šejnom Larkinom.

Efes je i ove sezone izborio plej-of Evrolige i probaće da ode korak dalje nego što je otišao 2019. godine kada je poražen od CSKA.

Da podsetimo, Sportando je preneo da bi Micić trebalo da potpiše ugovor sa Oklahoma Siti Tanderima i da će on biti na dve godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar