Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ/ nr

Prvi finalista je nakon preokreta stigao do pobede.

Košarkaši Mege plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća pobedom nad ekipom FMP-a 86:67.

Košarkaš Mege Luka Cerovina je otkrio protiv koga bi više voleo da igra u polufinalu.

PROČITAJTE JOŠ

„Čestitam ekipi na zasluženoj pobedi, ušli smo loše u meč, bili smo u grču. Kraj prvog i celo drugo poluvreme smo imali neverovatnu energiju. Želim FMP-u sve najbolje u nastavku sezone. Obe ekipe su fenomenalne i u odličnoj formi. Ne razmišljamo ko će biti protivnik, daćemo sve od sebe“, rekao je Cerovina.

Trener Mege Marko Barać bio je jako zadovoljan igrom svog tima.

„Velika pobeda za nas i pored lošeg starta, FMP nas je izbacio iz napadačkog ritma. Iz tog manjka samopouzdanje je došlo je do pada energije pre svega pod košem i u skoku. Kada smo našli rešenje napadački, došlo je do mnogo više energije i pritiska na loptu, priključili su se visoki igrači. U drugom poluvremenu totalno druga slika“, počeo je Barać i dodao:

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ/ nr

„Verujem da u našem timu postoji ne jedan ili nekoliko igrača, nego praktično ceo tim. Neki momci koji su bitan deo tima su preuzeli odgovornost i preuzeli šuteve.“

Veliki doprinos ka pobedi doneli su igrači sa klupe.

„Jako je bitno da dobijem poene sa klupe, to nisu moji rezervni igrači, nego igrači. Svako je dao svoj doprinos, trenirajući ih svakodnevno, način na koji to rade, meni je najavila da to može da se desi i srećan sam što je to bilo večeras“, završio je Barać.

BONUS VIDEO Korteo navijača Crvene zvezde pred meč sa Borcem u Kupu Radivoja Koraća

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar