Zvezda Fenerbahče
Beron i Gist Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaš Portland TrejlBlejzersa Si Džej Mekalum kritikovao je Barselonu jer je na aerodromu u Istanbulu ostavila svog igrača Tomasa Ertela, a svoje mišljenje izneo je i Džejms Gist.

Kada se za ovaj slučaj saznalo, postao je presedan u Evropi, a Barsa je Francuza ostavila jer je objavljena informacija da pregovara u vezi sa prelaskom u Real Madrid.

PROČITAJTE JOŠ:

Madriđani su nedavno ostali bez Fakunda Kampaca, koji je otišao u Denver Nagetse i karijeru nastavio u NBA, dok se za Ertela verovalo da ide iz jednog španskog velikana u tabor drugog.

„Meni to zvuči kao tužba“, napisao je Si Džej Mekalum, čiji je brat Erik igrač Himkija.

Barselona se ogradila tvrdeći da je Mekalum bio podmiren u smislu troška smeštaja hotela i avionske karte za povratak u Španiju.

„Robovi od milion dolara“, prokomentarisao je i Džejms Gist, doskorašnji centar Crvene zvezde i nekadašnji igrač Partizana.

Ertel je po povratku iz Istanbula morao da hvata let za Lion, pa onda odatle vezu za Barselonu. Sportski direktor tog kluba je rekao da je Tomas završio sa Barsom i upozorio da Francuz neće biti plaćen ako pojača neki drugi španski klub.

Time su Katalonci postavili ultimatum, kako prema Realu, tako i prema ostatku Endesa lige, zbog čega će se verovatno angažovati i Ertelovi pravni zastupnici.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar