Foto: Srdjan Stevanovic

Dok se čekaju instrukcije italijanske Vlade o ponovnom pokretanju sportova s kontaktom u dvoranama, a samim tim i zdravstveni protokoli, kojih još nema, internacionalci Virtusa će sledeće nedelje početi sa povratkom u Bolonju.

U ponedeljak je najavljen dolazak Amerikanaca Džulijena Gembla i Vinsa Hantera, a posle nekoliko dana stiže i njihov zemljak Kajl Vims.

PROČITAJTE JOŠ

Svi koji ulaze u Italiju, moraće da se pridržavaju 14-dnevnog perioda izolacije. Isto pravilo će važiti i za tandem srpskih internacionalaca Miloša Teodosića i Stefana Markovića. Iako Italija trenutno ne dozvoljava ulazak srpskih državljana, njih dvojica će moći da doputuju u Bolonju, jer imaju status zaposlenih i prebivalište u ovom gradu.

Kako piše „Korijere di Bolonja“, nijedan stranac koji je igrao u Italiji prošle godine, neće imati problem da uđe u zemlju, naravno uz dvonedeljni karantin, jer im važe radne dozvole.

Ozbiljniji problem je sa Džošom Adamsom. Amerikanac bi, pošto mu krajem meseca istekne ugovor sa Unikahom, trebalo da potpiše saradnju sa klubom na čijoj trenerskoj klupi sedi Aleksandar Đorđević. Zatim ga čeka komplikovano putovanje do Bolonje, jer iz Arizone u kojoj živi, mora prvo da ode do najbližeg italijanskog konzulata u SAD, a to je u Los Anđeles, gde bi obavio sve neophodne postupke za izdavanje vize, pa potom pravac Italija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar