Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Priznaje grešku, videćemo hoće li i kako da je ispravi kada počne finale NBA lige.

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker žali što nije ranije aktivirao Nemanju Bjelicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski krilni centar je dobio skoro 22 minuta u igri u petoj utakmici finala zapadne konferencije u kojoj je Golden Stejt pobedio Dalas Maverikse sa 120:110.

To je značilo i eliminaciju Dalasa iz dalje plej-of serije, a Bjelica je u petom meču ubacio pet poena i imao je šest skokova i tri asistencije.

Ker je čestitao Dalasu na dobroj seriji, za Luku Dončića je rekao da ga je „nemoguće čuvati“, ali su Voriorsi šesti put u osam godina u finalu.

„Mislim da su Stef, Drejmond i Klej Tompson unikatan trio“, naveo je Ker između ostalog, pre nego se prebacio na dubinu svog rostera.

„Da, recimo Beli je bio briljantan večeras i da sam bio pametniji pustio bih ga ranije u ovoj seriji da igra. Toliko je dobar košarkaš, razume igru i kako se lopta kreće kad je tamo. Odradio je dobar posao u odbrani, a ti minuti su bili ogromni. Bez Ota, nedostajala nam je ta kombinacija koju on donosi i Bjelica je to nadomestio“, rekao je Ker.

Podsećamo, Golden Stejt sada čeka boljeg iz okršaja finala istoka, gde se sastaju Majami Hit i Boston Seltiks. Boston u toj seriji trenutno vodi sa 3:2.

BONUS VIDEO: Luka Dončić i Dalas prošli u finale zapada NBA lige

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar