Štimac: Čast mi je što mogu da pomognem svom narodu

Košarka 26. apr. 202017:07
Podeli:
Vladimir Štimac pohvalno govorio o igračima Mege Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac izjavio je da mu je čast što može da pomogne svom narodu i državi, ali nije hteo da se potencira njegova pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je prethodno na Fejsbuk profilu da je Štimac kupio u Kini pet respiratora i 1.000 testova na Kovid-19 i poklonio ih Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

Štimcu se pre nekoliko dana posebno zahvalio i predsednik Aleksandar Vučić, a uz njega je naveo i Novaka Đokovića i Marinu Maljković

„Izvinite što neću davati intervjue na ovu temu, ali imam osećaj da bih pažnju time usmerio na sebe lično, a ne na ono što je trenutno najbitnije: da budemo složni, da pomognemo i doprinesemo svako na svoj način,pre svega poštujući propisane mere, da ostanemo zdravi i jaki i da na što efikasniji način prebrodimo situaciju u kojoj smo se našli. Doprinos svakoga od nas je pođednako važan, a meni je izuzetna čast što mogu da pomognem svom narodu i državi“, izjavio je Štimac ranije Tanjugu.

Štimac se tako pridružio sportistima koji su pomogli Srbiji, donacije su prethodno dali: Novak Đoković, Dejan Stanković, Aleksandar Pešić, Luka Jović, Marina Maljković, Nenad Tomović, Aleksandar Luković, Aleksandar Prijović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar