Foto: ABA liga

Nenad Stefanović, trener košarkaša FMP iz Železnika prokomentarisao je predstojeći meč sa Crvenom zvezdom.

FMP i Zvezda igraju u ponedeljak od 18 sati, meč četvrtog kola ABA lige, a Stefanović kaže da je pred „panterima“ težak raspored.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mi smo u prva tri kola ispunili cilj koji smo zacrtali sebi, pobedili smo sve tri utakmice i sada malo rasterećenije dočekujemo naredni period u kom imamo tri izuzetno teška meča. Sa jedne strane biće nam teže jer igramo sa evroligaškom ekipom, a mečevi koji posle slede su takođe protiv timova koji spadaju red najboljih u ABA ligi“, rekao je Stefanović za zvanični sajt kluba.

Dodaje da će njegov tim biti rasterećen jer igra protiv favorita.

„Isto tako na određeni način biće nam malo lakše jer nemamo imperativ pobede, već želimo da se izmerimo sa tim ekipama i da vidimo gde smo u odnosu na njih. Što se konkretno narednog protivnika tiče, znamo veoma dobro o kakvim igračima se radi i u pripremnom periodu, kao i u kvalifikacijama za Ligu šampiona imali smo prilike da se susretnemo sa kvalitetnim timovima, ali je ovo definitivno najkvalitetniji. Nadam se da ćemo biti kompletni i da ćemo moći da prikažemo najbolju moguću partiju protiv Crvene zvezde“, istakao je Stefanović.

FMP do sada ima sve tri pobede nad Megom, Borcem i Splitom, dok je Zvezda u dva meča savladala MZT i Budućnost.

BONUS VIDEO Anđušić: Pustio sam Milicu Pavlović u svlačionici da naučimo Amerikance

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare