Pol Džordž i Danijela Rajić
Foto: Screenshot Instagram danielarajic

Kakva scena u domu NBA asa Pola Džordža. Supruga Danijela Rajić priredila je bogatu trpezu za izabranika i decu, a bilo je mnogo srpskih tradicionalnih jela.

PROČITAJTE JOŠ

Devojka koju u Srbiji svi znaju po nadimku „Srpska Kim Karadašijan“ za ovaj praznik odlučila je da ode korak dalje.

Naime, ne samo da je priredila bogatu trpezu već je i slikala izabranika kako uživa.

Na slici posluženja koje je bilo na stolu istakla se fotografija sarmi, ali je tu bila i rendana cvekla, domaća supa, kiseli krastavčići… Prava gozba.

Za dezert je pripremila oblande i vanilice, mnoge je ostavila u čudu. Zaista neverovatna slika od porodice koju smo prethodnih godina gledali kako na odmoru sluša naše domaće hitove.

Ko je ovaj poznati par?

Njih dvoje su se upoznali kada je ona radila kao striptizeta. Veza za jednu noć je ubrzo postala znatno komplikovanija, kada je Rajićeva jednog dana pronašla Džordža da mu saopšti da je nakon njihovog odnosa ostala trudna.

Kasnije je ispričala da je Amerikanac od nje tražio da abortira, a za to joj je ponudio milion dolara. Nakon velike prepirke su odlučili da otpočnu vezu.

Nedavno su se verili, a u planu je velika svadba kada Džordž završi profesionalne obaveze.

Njihova veza je otpočela 2013. godine, a od tada su prerasli iz najkontroverznijeg para u par koji je mnogim simpatičan.

Nekoliko puta su objavljivali snimke sa odmora na kojima se vesele uz hitove srpske muzičke scene poput pesama Svetlane Ražnatović Cece.

Ovu devojku u našoj zemlji zbog oblina poznaju kao „srpska Kim Kardašijan“, a prosidba Džordža privukla je mnogo pažnje.

Pol je znao da se našali na sopstveni račun, pa je čak istakao da je Danijela dobila prsten pre njega (aludirao je na NBA prsten koji dobija šampion lige).

Foto: Screenshot Instagram danielarajic
Foto: Screenshot Instagram danielarajic

*

Foto: Screenshot Instagram danielarajic

BONUS VIDEO Stef Kari srušio NBA rekord

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare