Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Pobeda koja donosi mnogo.

Zajedno uz naše ORLICE sa Wellnessom

Zajedno uz naše ORLICE sa Wellnessom.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije slavila je protiv selekcije Slovačke u drugom kolu Evrobasketa sa 90:52.

Ova pobeda znači da će našim devojkama za prvu poziciju odgovarati i poraz manji od devet poena razlike u poslednjem kolu protiv Mađarske.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, selektorka naše selekcije Marina Maljković uvek smatra da može bolje, dok je i uporedila duel sa Slovačkom iz 2015. godine.

„Pobedile smo, ali smo pravile greške i veliki protivnici ovo kažnjavaju i to mora da se ispravi što pre“, rekla je Maljković nakon meča i dodala:

„Teško je to porediti, tu se slažem sa Danilovićem i sa mnogo drugih ljudi jer je jako teško porediti vremena, generacije Slovačke i Srbije u ovom momentu i iz 2015. godine su skroz različite priče.“

Kratko je najavila i predstojeći duel sa Mađarskom selekcijom.

„Da bi se dobila Mađarska greške moramo da ispravimo, jako su neugodni protivnik i igraju požrtvovano. Igraju za najjače klubove u Evroligu i u najgorem slučaju Evrokup i to na ozbiljnom nivou pa zaslužuju svaki respekt. Sve što su pokazali do sada je jako dobro i mi sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo. Bilo je pozitivnih stvari, sigurno, velika je razlika. S druge strane nismo igrali fenomenalno i čak smo bili malo slabiji iako smo u prvoj deonici napravili veliku razliku i onda one nisu igrale kako inače igraju. Sigurno ne može ovako, bolje da ne gledamo taj scenario i da ove stvari ispravimo na treningu. Od sedam, pet najvećih možemo da ispravimo“, poručila je Marina Maljković.

BONUS VIDEO Teško da ćete videti lošije slobodno bacanje od ovog 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar