Od kada je završena klupska sezona navijači su sa nestrpljenjem čekali da prvi put vide reprezentativce na delu. Ovog puta će morati da ih gledaju putem televizije.

Košarkaši Srbije od 18.45 igraju protiv domaćina Grčke u okviru Akropolis kupa, tradicionalnog takmičenja na kom su „orlovi“ redovni gosti.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Srbiji otkazan meč sa Crnom Gorom i nakon što su upisane dve pobede iza zatvorenih vrata (protiv Bosne i Hercegovine, te Poljske) sada je došao trenutak da navijači na delu vide izabranike Svetislava Pešića. Svi koji budu želeli da gledaju okršaj sa „helenima“ to mogu da isprate na kanalu TV Sport klub 1.

U konkurenciji za tim se nalazi 14 košarkaša: Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Nikola Jović, Stefan Jović, Vanja Marinković, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić.

U konkurenciji za sastav neće biti Dušan Beslać, roviti Alen Smailagić i Uroš Trifunović, te Nikola Topić koji je dobio nešto duži odmor nakon što je sa reprezentacijom do 18 godina osvojio evropsko zlato.

Nakon ovog meča Srbiju čeka već u sredu u istom terminu od 18.45 i meč sa Italijom.

BONUS VIDEO Pešić: Jokić istrošen mentalno i fizički

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar