Lorenzo Braun bio je jedini Zvezdin igrač sa dvocifrenim učinkom u porazu od Žalgirisa FOTO: PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

Tim koji je kalibar da osvoji medalju

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo, saopštio je širi spisak igrača koji će konkurisati za tim na predstojećem Evrobasketu, a na njemu se nalazi i bivši košarkaš Crvene zvezde Lorenzo Braun.

PROČITAJTE JOŠ:

Američki plejmejker dobio je španski pasoš kako bi mogao da nastupa za aktuelne prvake sveta na evropskom šampionatu, a protiv odluke da igra za Španiju bio je dobar deo tamošnje javnosti, uključujući i kapitena nacionalnog tima Rudija Fernandeza.

Na spisku selektora Serđa Skariola nalaze se 22 košarkaša: Alberto Abalde, Ektor Alderete, Ðonatan Bareiro, Dario Brizuela, Lorenzo Braun, Kino Kolom, Alberto Dijaz, Haime Fernandez, Rudi Fernandez, Usman Garuba, Fran Gvera, Huančo Ernangomez, Vili Ernangomez, Serhio Ljulj, Ćabi Lopez-Arostegi, Huan Nunjez, Ðoel Para, Haime Pradilja, Sebas Saiz, Migel Salvo, Jankuba Sima i Santi Justa.

Evropsko prvenstvo u košarci na programu je od 1. do 18. septembra, a Španija će se takmičiti u A grupi sa domaćinom Gruzijom, Belgijom, Bugarskom, Turskom i Crnom Gorom.

BONUS VIDEO Micićeva očekivanja pred Evrobasket 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar