Foto: Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Vlado Šćepanović, nekadašnji trener Partizana, još jednom je prokomentarisao situaciju u klubu iz Humske, u kom ne cvetaju ruže ni posle njegove smene.

PROČITAJTE JOŠ

U intervjuu za Vijesti, on je rekao da je pogrešio što je uopšte prihvatio da nasledi Andreu Trinkijerija koji je otišao u Bajern.

„Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari. Ali, desilo se što se desilo“, rekao je Šćepanović.

Iz ove perspektive, deluje mu da ima daleko više problema od trenerske uloge.

„Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom. Malo je ostavilo sve to gorak ukus…Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao“, otkrio je legendarni košarkaš.

Šćepanović je pre Partizana radio u Budućnosti, napravio je poređenje.

„Potpuno je drugačija situacija bila u Budućnosti, nego u Partizanu. To je nešto neuporedivo. U Budućnosti sam za taj kratak period, sa tim momcima koji su tada bili u timu, ostavio dubok trag posebno u ABA ligi“, rekao je Šćepanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram