Konačno, NBA igrači neće biti "sami" u "balonu" u Orlandu. Liga je najavila da će od drugog kola plej-ofa dozvoliti dolazak gostiju.

Ipak, to ne znači da će svako moći da uće u „Diznijev svet“, već samo članovi porodice i određeni broj prijatelja igrača. Konkretnije, kako piše ESPN, svaki tim će dobiti 17 hotelskih soba za goste, koji prvo moraju da prođu karantin, što znači da će sa igračima moći da se vide tek oko 31. avgusta.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe, NBA je tražila od igrača da pruže dokaz o „dugogodišnjim vezama“ sa gostima koji nisu članovi porodice, kako povremena poznanstav ne bi stvorila probleme unutar tima

Igračima će biti dozvoljena jedna ulaznica po gostu po meču plej-ofa, sa dodatnim sedištem za dete. Članovi porodice se neće moći da izađu van zone kampusa, niti da idu u ostale tematske parkove „Diznijevog sveta“.

Inače, prvi su, javno, članove porodica i prijatelje videli igrači Feniksa. Doduše, putem video bima…. U jedinstvenoj najavi tima za meč sa Oklahomom Siti, njihova imena su izgovarali upravo članovi porodice, familije i bliski prijatelj, što je izazavalo emocije kod igrača Sansa, ali i oduševilo celu planetu.

Sansi su se zahvalili pobedom nad Filadelfijom, sedmom u „balonu“ i tako ostali jedini tim koji nije izgubio u „Diznijevom svetu„…

PROČITAJTE JOŠ Tramp: NBA u velikim problemima, samo još ne shvata

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar