Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Košarkaš Olimpije iz Milana Serhio Rodrigez mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sledeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Legendarni plejmejker prošle godine propustio je Svetsko prvenstvo u Kini, kada su Španci postali šampioni, a kao razlog tada je naveo je da želi da provede više vremena sa svojom porodicom i da se oporavi od naporne i teške sezone u CSKA.

PROČITAJTE JOŠ

„Uvek sa govorio da sam repezentaciji uvek na raspolaganju, ali prošle godine bio je bio težak trenutak i za mene lično i za sport. Verovao sam da je najbolje i za mene i za nacionalni tim, da ne budem deo te priče“, rekao je Rodrigez u video izjavi za zvanični Tviter nalog reprezentacije Španije.

On je dodao da je bilo neverovatno gledati kako španski tim uživa igrajući na SP u Kini.

Pročitajte još: Zvanično: Zvezda ima novog jakog tehničkog sponzora

„Reprezentacija je radila dobar posao i ja sam bio mogućnosti da se povučem i odmorim. Kada uđete u profesionalnu rutinu, veoma je teško da prepoznate trenutak kada treba da zastanete i napravite predah. To mi je pomoglo da sagledam celu sezonu na najbolji mogući način, ali kad god je moguće, želim d a budem deo reprezantacije“, rekao je Rodrigez.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar