Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Trijumf koji će podići samopouzdanje "kraljevskom" klubu.

Košarkaši Real Madrida savladali su ekipu Unikahe u meču 31. kola ACB lige sa 102:90.

Tako su još jednom pobedom najavili majstoricu u četvrtfinalu Evrolige protiv Partizana koji će se igrati u sredu od 21 čas.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolji u ekipi Madriđana bili su najomraženiji igrač Madriđana Geršon Jabusele, koji je za 37 minuta upisao 28 poena i 11 skokova, a partiju sezone pružio je i Serhio Ljulj (21 poen, tri asistencije).

Unikaha je vodila tokom prve deonice, ali je Real bez zaostatka otišao na pauzu i do kraja poluvremena je stigao do tri poena prednosti.

Do kraja meča su samo uvećavali prednost koja je na kraju iznosila čak 12 razlike.

Trener košarkaša Real Madrida Ćus Mateo izostavio je iz tima Valtera Tavaresa, Rudija Fernandeza i Marija Hezonju na ovoj utakmici, te su oni dobili odmor pred duel sa crno-belima.

Kod Unikahe najbolji je bio Danijel Ostahovski sa 22 poena, a pratio ga je bivši igrač Cedevite, Crngogorac Kendrik Peri sa 15 poena.

Madriđani su nakon ove pobede na trećem mestu ACB lige sa 24 pobede i šest poraza, dok je Unikaha na petom mestu sa 22 pobede i devet poraza.

BONUS VIDEO Najveća sramota evropske košarke: Tuča u Madridu, svi igrači isključeni, Jabusele davio i bacio na parket Egzuma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar