Foto; Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da naprave iznenađenje i iz Moskve se vraćaju uz skor 2-2, a trener tima sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić istakao je posle meča da je presudila veća agresivnost rivala.

PROČITAJTE JOŠ...

Košarkaši Zvezde bili su u igri sve do same završnice, kada je Aleksej Šved uspeo da prelomi susret a Lundberg potvrdi trijumf, mada su Nikola Ivanović i njegov imenjak Kalinić koševima u samoj završnici crveno-bele primakli na samo dva poena minusa.

Iako je pred ovu utakmicu imala veliki broj problema, Zvezda je odigrala hrabro, zbog čega je Radonjić čestitao svojim igračima na partiji koju su pružili:

„Gusta utakmica. Igrači CSKA su bili agresivniji u neizvesnoj utakmici. U poslednjih nekoliko minuta bili su bolji i u odbrani i u napadu, a to su i iskoristili. Čestitam im na pobedi, ali čestitam i svojim igračima na dobrom nastupu“, istakao je Radonjić.

Gledajte Evroligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrolige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

Zvezdu već u nedelju očekuje susret protiv Cedevita Olimpije u Beogradu u okviru ABA lige, dok 22. oktobra sledi susret protiv Albe iz Berlina.

BONUS VIDEO Rakočević: Za Karija me veže jedna sjajna priča iz Indijanapolisa

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar