Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Dejanu Radonjiću istekao je ugovor sa Crvenom zvezdom, pregovara se oko nastavka saradnje, a situaciju na Malom Kalemegdanu prati i Panatinaikos.

Trofejni stručnjak je nakon kraja finalne serije Superlige Srbije rekao kako njegova želja nije sporna – da ostane na crveno-beloj klupi.

Dejan Radonjić je sa izabranicima odbranio triplu krunu i delovalo je da je produžetak saradnje sa Zvezdom samo formalnost, ali…

PROČITAJTE JOŠ

Kako piše grčki portal „Total basket„, Zvezda je Radonjiću, navodno, ponudila godišnju platu između 300.000 i 400.000 evra da ostane trener.

Ipak, trofejni trener prema pisanju grčkog sajta nije potpuno zadovoljan ponudom i zato još nije došlo do produžetka saradnje sa crveno-belima.

Ujedno, „Total basket“ piše i da je Radonjić nezadovoljan odlascima Ostina Holinsa u Makabi i Dejana Davidovca u CSKA Moskvu, na koje je računao i sledeće sezone. Takođe postoji mogućnost da ode i Nikola Kalinić, a ekipu je pred KLS napustio Nejt Volters.

Zato pregovore intenzivno prati i Panatinaikos, koji bi voleo da vidi Dejana Radonjića na klupi, iako se pregovori srpskog evroligaša i crnogorskog stručnjaka nastavljaju.

Na Malom Kalemegdanu veruju da će se situacija relativno brzo rešiti, a do tada se neće oglašavati, navodi Sport Klub.

BONUS VIDEO Ludo slavlje igrača i navijača Zvezde: Kalinić u transu, izašao i Radonjić

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar