Mijailović
Foto: Peđa Milosavljević / STARSPORT

Mirko Poledica ne propušta priliku da uputi kritike na račun Ostoje Mijailovića, prvog čoveka košarkaškog kluba Partizan.

PROČITAJTE JOŠ...

Poledica je na svom Tviteru objavio fotografiju krivične prijave iz 2012. godine na osnovu koje je od istražnog sudije Osnovnog suda u Čačku zatraženo da pokrene istragu protiv Ostoje Mijailovića, aktuelnog predsednika Partizana, zbog sumnje da je izvršio krivično delo lažno prijavljivanje.

„Ako sam dobro razumeo predsednik KK Partizan što sada prodaje policiji automobile je pre osam godina sam sebi ukrao auto“, napisao je prvi čovek sindikata fudbalera „Nezavisnost“.

Mijailović je na leto 2012. godine prijavio da je izvršena krađa vozila marke „BMV“, a u dokumentu iz suda je navedeno da je razlog za pokretanje istrage to što je Mijailović „prijavio krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti, iako je znao da navedeno krivično delo nije izvršeno na prijavljenom mestu i vremenu, a sve u cilju naplate osiguranja“.

Redakcija portala Nova.rs tim povodom je pozvala Mijailovića, a predsednik Partizana je rekao sledeće:

„Ne želim da komentarišem te priče. Ja imam dokument gde je konačna sudska odluka da to ne postoji. Sud je presudio u moju korist. Automobil moje supruge je ukraden i to je to. Ja nemam te falsifikovane dokumente, imam stvarnu presudu suda. Sve je moguće proveriti na tri klika, da li je neko osuđivan ili ne.“

Kada smo rekli da je ovaj dokument objavio Poledica, predsednik Partizana Mijailović je rekao:

„Mirko Poledica ozbiljan čovek?“

Kada mu je rečeno da je Poledica u prethodnih nekoliko navrata u javnost izneo informacije koje su se pokazale tačnim, predsednik Partizana je izneo kontra-argument:

„A je l’ vam rekao kako je otkupio potraživanja od fudbalera Borca iz Čačka, pa je prevario ljude, nije uradio ništa?“

Na pitanje da nam dodatno pojasni, Mijailović je rekao sledeće:

„Neću ja da vam pričam o tome, Mirko Poledica nije moj nivo“, zaključio je prvi čovek beogradskih crno-belih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare