FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER
FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Američki košarkaš Pol Milsap zvanično je novi igrač ekipe Bruklin Netsa.

Milsap pokriva poziciju krilnog centra i od 2017. godine bio je član Denver Nagetsa, zajedno sa Nikolom Jokićem. Na kraju prethodne sezone ugovor mu je istekao, pa je u Netse prešao kao slobodan igrač.

PROČITAJTE JOŠ:

Prošle sezone 36-godišnji košarkaš je prosečno beležio devet poena i 4,7 skokova po meču, ali njegov učinak često nije pravio razliku u utakmicama Denver Nagetsa.

U bogatoj dosadašnjoj karijeri Milsap je nastupao za Jutu od 2006. do 2013. godine, kao i za Atlantu od 2013. do 2017. godine, a čak četiri puta je bio učenik „ol-star“ vikenda.

Iskusni krilni centar izgleda da neće biti jedino pojačanje ekipe Bruklina ovih dana. Na pragu da se vrati u košarku je i Lamarkus Oldridž, a najbliži da ga dovedu u svoje redove su upravo Netsi.

Oldridž je zbog problema sa srcem prošle godine morao da napusti košarku, sa naznakama da možda nikada više ne zaigra na profesionalnom nivou.

Izgleda da se situacija ipak popravila i da je zdravlje regulisano.

U karijeri je nastupao za Portland i San Antonio, a ukoliko potpiše sa Bruklinom, avantura sa Hardenom, Durentom i Irvingom će mu sigurno biti još jedna nezaboravna stavka u karijeri, a moguće i prva titula u NBA ligi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar