Osamnaesta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs, i večeras od 20 časova - Crvena zvezda osvojila je Kup Radivoja Koraća u finalu protiv Partizana, a košarkaši Srbije počinju kvalifikacije za Evrobasket.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu biće neke nove priče, ne one na koje ste već navikli jer je Evroliga na pauzi.

To ne znači da večeras od 20 časova ne vrtimo novi „Pick and roll“, u našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Košarkaši Crvene zvezde dobili su treći vezani večiti derbi i osvojili četvrti uzastopni Kup Radivoja Koraća, pobedom u finalu nad Partizanom sa 85:79.

PROČITAJTE JOŠ

Blistao je roviti Miloš Teodosić i zasluženo dobio i MVP priznanje, i sjajnom partijom došao do prvog trofeja u dresu voljenog kluba. Kako je pokazao svoju magiju i svu lepotu igre, odnosno kakvu lekciju je podelio u Nišu, pričao je i legendarni Mića Berić, a zašto je legenda – saznajte u videu na vrhu.

Analizirali smo finale u „Čairu“, pričali o Branku Laziću i njegovom 90. derbiju, i čak 23. peharu u Crvenoj zvezdi, Berić je posebno istakao Džoela Bolomboja kao otkrovenje sezone, a detaljno smo se osvrnuli i na devet poraza Partizana od početka 2024.

Šta je rekao o partiji Kevina Pantera i završnici utakmice, ko od drugih ekipa je za njega hit Kupa Koraća, kako su završeni kupovi širom Evrope?

Čekaju nas i utakmice reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. godine, a šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Miloš Teodosić posle prvog trofeja u Crvenoj zvezdi i osvajanja Kupa Koraća

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar