Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Konačno je otkrio i koje su reči razmenili

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko prisetio se ludog radovanja sa Janisom Adetokumbom nakon pobede nad Srbijom na Evrobasketu.

PROČITAJTE JOŠ:

Poceko je tokom duela sa Srbijom bio isključen, ali je taj njegov potez okrenuo meč i njegova selekcija je na kraju slavila i otišla u četvrtfinale.

Nakon pobede Italijan je bio veoma srećan, nije mogao da zadrži emocije, pa je skočio u zagrljaj Janisu u tunelu koji vodi ka svlačionicama.

Sada je Poceko otkrio i šta je razgovarao sa Janisom tom prilikom.

„On je tako dobra osoba. Zagrlio sam ga i poljubio. Zaista fin momak. Primetio sam Janisa. Siguran sam da je znao kroz šta prolazim emotivno. Kada me je prvi put video, nasmejao se. Moglo bi se reći da je želeo da podeli moju sreću. A onda sam se spremio da skočim, video sam mu lice, a on je sigurno pomislio: ‘Ovo je idiot’. Srećom bio je spreman da me uzme u naručje“, rekao je Poceko.

Janis je čak i opsovao tom prilikom, ali naravno ne iz loše namere.

„Poljubio sam ga i rekao: ‘Volim te’. To je prošlo neprimećeno. Ali mi je jasno na grčkom rekao: ‘Je*i se’“.

Ipak, potez Poceka je pozitivno uticao na Grka, koji je nakon toga bio najbolji u pobedi svog tima protiv Češke.

„Izvinio sam mu se. Janis je rekao da mora da mi se zahvali što je skinuo malo tenzije pre utakmice. Odigrao je sjajno tog dana, ali je Grčka dva dana kasnije izgubila. Barem ne mogu da kažu kako je Grčka izgubila jer sam skočio na Janisa“, istakao je Poceko.

BONUS VIDEO „Rasprava“ Novaka i Federera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar