Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Uprava CSKA "zaratila" sa (bivšim) igračem

Rusko-američki košarkaš Džoel Bolomboj napustio je CSKA Moskvu nakon početka rata u Ukrajini, te jasno naglasio da nema nameru da se vrati u redove Armejaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Bolomboj je rođen u Donjecku, od 2018. godine bio je centar CSKA, ali se po početku rata među prvima otisnuo iz Rusije u Sjedinjene Američke Države.

Klub je imao zahtev da se Džoel vrati, a on je imao brutalan odgovor na svom Instagramu:

„Odje****! Već sam vam rekao da se neću vratiti“, napisao je nedavno Bolomboj.

Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin uputio je ironičan odgovor.

„Dragi Džoel. Iako se dugo nismo videli, jer u februaru si otišao tako brzo da nisi stigao ni da se pozdraviš, danas smo sa zadovoljstvom primili vest iz SAD da si dobro. Želim da ti se zahvalim što si sa malim zakašnjenjem poslao poklon klubu za Uskrs, jako cenimo to,“ ironično je poručio Vatutin i nastavio:

„Reč je o objavljivanju službene prepiske između CSKA i vašeg agenta na društvenim mrežama. Možda ste, uživajući u neplaniranom odmoru, jednostavno zaboravili da ste potpisali klupski interni pravilnik i prema važećem ugovoru niste smeli da dajete izjave koje diskreditiraju ugled kluba. Zajedno sa odlaskom, odnosno kršenjem ugovora, biće to još jedan sjajan razlog za parnicu. Želim vam dobar odmor i dobro raspoloženje“.

Međutim, Bolomboj nije jedini igrač koji je napustio CSKA u proteklim nedeljama i mesecima. Tu su jop i Danijel Heket i Tornike Šengelija, koji su otišli u Virtus iz Bolonje, Marijuš Grigonis, Gabrijel Lundberg, Johanes Fojtman i Kevin Pengos.

BONUS VIDEO Luda trojka Ognjena Dobrića na meču Barselona – Zvezda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar