Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Svetislav Pešić zvanično je promovisan kao novi selektor reprezentacije Srbije, a sa legendarnim stručnjakom došao je i Dragan Tarlać.

Nekadašnji reprezentativac i bivši centar imenovan je za novog direktora reprezentacije, što je ujedno i povratak Tarlaća u nacionalni tim na neku od funkcija.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo smatram nekim kontinuitetom mog prethodnog rada u Savezu, kada je Pešić obavio razgovor sa mnom. Čovek koji živi košarku je uvek imao viziju kada je u pitanju funkcija i krenuli smo u selektiranje i rad sa mlađim generacijama, koje su nosioci seniorskog tima. Veliki rad je pred nama, spremni smo na to. Hvala Kariju, i sada je imao viziju da je ovo pozicija sa kojom moramo napred. Saša je to prepoznao“, poručio je Tarlać.

Svetislav Pešić je inače odlično raspoložen došao u prostorije KSS na promociju, pa je i obraćanje medijima obeleženo šalama u njegovom stilu.

„Zvanično mu želim sve najbolje, nema potrebe posebno da se predstavlja. Imamo narednih akcija. Želim mu zdravlje i sreću“, rekao je Danilović, predsednik KSS.

Usledio je spreman odgovor:

„Evo, predsednik Danilović mi je poželeo puno zdravlja. Mogu da kažem da sam u odličnoj ‘fizikal šejp'“, u svom stilu će Kari Pešić.

BONUS VIDEO Promocija Svetislava Pešića: Košarka pripada košarkašima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar