Sjajan meč.

Košarkaši Londona predvođeni sa klupe legendom Partizana Petrom Božićem nastavljaju sa sjajnom sezonom u Evrokupu nakon što su posle trilera savladali na svom terenu ekipu Cedevita Olimpije rezultatom 101:95.

Božiću je tako pošlo za rukom ono što nije Partizanu pre samo nekoliko dana u ABA ligi i London sada ima skor od šest pobeda i dva poraza dok je ekipa Cedevite bez trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ

Najefikasniji u sastavu Cedevita Olimpije bili su Klemen Prepelič sa 23, Džastin Kobs sa 17, Di Džej Stjuart sa 16, Jaka Blažič sa 15 poena. Prevagu na tasu Londona, doneli su Metju Morgan sa 24, Konor Morgan sa 18, Luk Nelson sa 17 poena.

Prva deonica je donela potpuno ravnopravnu borbu na parketu – 19:19, da bi izabranici Petra Božića do kraja prvog poluvremena uspeli da pobegnu na 50:43.

Šampion Slovenije se nije predavao, držao je meč u egalu tokom trećeg kvartala, a uoči poslednjeg, na semaforu je pisalo – 73:70 za London.

Usledio je rat nerava, London je nastojao da slomi otpor Cedevita Olimpije, a Ljubljančani da stignu do preokreta. Na tri minuta pre kraja, London je vodio sa 88:84, a Blažič pogodio trojku i najavio triler. Metju Morgan je pogodio jedno slobodno bacanje za 91:89, Ščuka promašio trojku, ukrao pa izgubio loptu, a Konor Morgan pogodio trojku za nedostižnih 94:89.

BONUS VIDEO Sjajno zakucavanje košarkaša Londona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar