Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Partizana Frenk Kaminski bio je jedan od najboljih u pobedi crno-belih nad Crvenom zvezdom.

Partizan je u ponedeljak uveče slavio sa 98:87, što je drugi put u poslednjih nedelju dana da je pobedio večitog rivala kao domaćin. Samo su se takmičenja razlikovala.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi trijumf 88:86 ostvario je u Evroligi, drugi u ABA ligi u kojoj brani titulu osvojenu prošle sezone. Kaminski je pred ovu sezonu stigao na mesto centra i počeo je u poslednje vreme dobro da se uklapa, pa je Zvezdi ubacio prvo 11, onda i 22 poena.

„Timska pobeda. Znali smo da moramo bolje da bismo ih dobili dva puta zaredom. Morali smo da igramo sa mnogo više energije. Što se mene tiče pokušavam samo da uradim pokušavam samo da uradim sve da pobedimo“, rekao je Kaminski posle meča u ponedeljak uveče za klupski sajt.

Podsetio je i na poraz od Mege prošle nedelje, kada je Partizan poklekao prvi put ove sezone u regionalnom takmičenju.

„Mnogo važna pobeda za nas. Oni su jako dobar tim. Nakon poraza od Mege moramo da budemo na vrhunskom nivou tokom svake utakmice. Intenzitet naše igre mora da bude takav da dobijemo svaki meč u ABA ligi. Nedostajao nam je Kevin Panter, on je kapiten i lider tima. Pokušali smo to da nadoknadimo i dosta momaka je iskoračilo i uspelo u tome“, naveo je Kaminski.

Naglasio je da mu je posebno prijala atmosfera, jer je Arena u oba slučaja bila puna Partizanovih navijača.

„Uživam u atmosferi. Ovako ludi navijači čine košarku zabavnijom. Naši navijači su neverovatni. Dali su nam energiju u obe utakmice. Mi smo na to odgovorili kao tim. Kada su oni takvi, osećaš se kao da možeš sve da uradiš na terenu. Zaista je zadovoljstvo igrati ovde“, istakao je centar Partizana.

BONUS VIDEO: „Nejpir i Kaminski su mnogo plaćeni, normalno je da navijači imaju očekivanja“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar