Željko Obradović/Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Čeka nas derbi ABA lige.

Košarkaše Partizana u nedelju od 19 časova očekuje utakmica 23. kola ABA lige, u kojoj će crno-beli dočekati Cedevita Olimpiju u derbiju ove runde.

Trener crno-belih Željko Obradović istakao je da je neophodno da se igrači dobro odmore pred tu utakmicu.

Pročitajte još

„Okrećemo se onom što dolazi, a to je jako važna utakmica u nedelju protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi. Tu nećemo moći da računamo na Lesora, kao i na još dve u ABA ligi. Rekao sam igračima sinoć da odmah idu kući na spavanje, da se dobro odmore i da se danas pripremimo kroz jedan trening za Olimpiju. Nama će svaka sledeća utakmica biti još bitnija. Videćemo dokle možemo da izdržimo. Imali smo odličnu utakmicu protiv Virtusa, pa smo zbog velike potrošnje odigrali slabije protiv Milana. Utakmica protiv Cedevita Olimpije nam je mnogo važna, možda i bitnija od svih koje dolaze“, rekao je Obradović.

Bek Partizana Aleksa Avramović takođe je imao šta da kaže povodom ove utakmice.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

„Mnogo je važno da se danas do treninga misli slegnu i ohlade glave nakon velike pobede. Dolazi nam Cedevita Olimpija, ekipa koja nas je u prvom delu sezone pobedila u Ljubljani i koja baš protiv Partizana uvek igra dobro. Imaju nekolicinu iskusnih igrača koji će znati da iskoriste svaki pad u našoj energiji i svaku lošu odluku. Zbog toga moramo da se kako znamo i umemo što više osvežimo, usvojimo plan utakmice koji nam je stručni štab pripremio i držimo se toga. Znamo da slobodnih karata više nema i sigurno je da bi nas atmosfera nalik onoj od sinoć puno podigla i dala nam dodatnu energiju“, istakao je Avramović.

Partizan je trenutno lider na tabeli ABA lige sa 19 pobeda i dva poraza, dok je Cedevita na četvrtom mestu sa 15 pobeda i šest poraza.

BONUS VIDEO Željko Obradović posle velike pobede u derbiju ABA lige protiv Crvene zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar