Foto: Miroslav Todorovic/Starsport

Košarkaši Partizana u 11. kolu ABA lige gostuju Krki, u subotu od 17 časova, a o tom meču pričali su Saša Filipovski i Nikola Janković.

Novo Mesto i novo neugodno gostovanje crno-belih, ovaj put u hali „Leon Štukelj“. Ekspedicija iz Humske u petak ujutru krenula je put Slovenije, gde će večeras obaviti trening.

PROČITAJTE JOŠ

Krka je u 10. kolu na gostujućem terenu savladala Split sa 80:78, dok su crno-beli zabeležili pobedu protiv Mege rezultatom 79:77.

„Krka je neugodan protivnik zato što postavljaju igru dosta riskantno. Odlučiće se sigurno kome će ići ispod, koga će da puštaju. Mi moramo da odigramo sa visokom koncentracijom, a pogotovu moramo da držimo odbranu i skok u visokom ritmu, da koristimo svoje prednosti“, rekao je Saša Filipovski, trener Partizana, i dodao:

„U napadu smo u poslednjoj utakmici imali 17 izgubljenih lopti, pre toga u dve utakmice 7 i 8 što je bilo dobro. Tako da moramo da svedemo broj izgubljenih lopti na minimum i da igramo timski i pametno“, zaključio je u izjavi za klupski sajt.

Centar Nikola Janković rekao je pred put u Sloveniju da su utakmice u Novom Mestu uvek specifične.

„Kako zbog same dvorane, tako i zbog načina na koji Krka igra. Imaju dve pobede u nizu, pre toga su izgubili od Mege sa svega jednim poenom razlike i evidentno je da se nalaze u dobroj formi. Neće biti nimalo lako, ali mi imamo plan kako da protiv njih odigramo dobru utakmicu i zabeležimo pobedu. Ostaje nam da taj plan sprovedemo u delo“, istakao je Janković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar