Pablo Laso
Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Španski košarkaški trener Pablo Laso podsetio je da je imao kontakt sa Crvenom zvezdom.

Pričalo se pre nekoliko meseci da je Laso u kontaktu sa srpskim i regionalnim šampionom. Real je sa njim prekinuo saradnju posle zdravstvenih problema i srčanog udara trenera.

PROČITAJTE JOŠ:

Ćus Mateo ga je nasledio na klupi Reala, dok se Lasova saradnja sa Zvezdom nije obistinila, te je na Malom Kalemegdanu završio Vladimir Jovanović.

Laso je učestvovao na 11. Iberijskom i 4. Ibero-američkom kongresu gde je najpre govorio o nekim od izazova trenerskog posla.

„Trener se često oseća usamljeno, sam je protiv kluba, agenata, roditelja, štampe, igrača i ostalih frontova. Ako to ne prihvatite, grešite. Na primer, Pablo Laso nije otpisao Tomasa Ertela, istina je da se igrač sam uklonio. Ali mislite li da bih ga odstranio jer je izašao jednu noć? To bi bilo glupo, jer je Tomas jedan od pet, šest najboljih igrača koje sam trenirao, ali gledam na košarku tako da smo svi zajedno i u pobedama i u porazima“, kaže Laso.

Španski AS prenosi i priču o Lasovom povratku na klupu nekog od klubova, gde se Zvezda pojavila kao opcija.

Iz medija je saznao da je tražen na Malom Kalemegdanu, a kasnije je navodno dobio i neke „vacap“ poruke od predsednika Nebojše Čovića.

„Zdrav sam, ali ne žurim sa time da se vratim na klupu. Nije poenta u tome da kažeš ‘da’ prvoj osobi koja te pozove“, rekao je Laso.

BONUS VIDEO: Lesor i Koprivica posle pobede nad Virtusom u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar