Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa svojim klubom i ostaje na Malom Kalemegdanu i neće otići u Barselonu kako se spekulisalo.

Jedan od najboljih pojedinaca u timu Srbije koji nedavno nije izborio plasman na Olimpijske igre u Tokio, odlučio je da ostane u Zvezdi još dve godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub je objavio da je momak rođen 1994. godine u Kninu dobio ugovor do 2023. Dobrić je deset godina do sada proveo u Zvezdi, što u mlađim, što u seniorskom timu.

„U tom periodu kao veliki Zvezdaš prošao je put od izuzetno talentovanog juniora koji je osvajao srebrnu i bronzanu medalju sa mlađim selekcija Srbije (2013 i 2014 godine u Pragu na Kritu), talentovanog seniora koji se ‘kalio’ u FMP-u tri sezone, do prvog profesionalnog ugovora sa KK Crvena zvezda koji je potpisao 2016.godine“, navode iz kluba.

Dobrić je u sezoni 2016/2017 posto najkorisniji igrač Superlige Srbije, a sa Zvezdom je osvojio deset trofeja u Kupu, Superligi i ABA ligi.

Poslednja sezona bila mu je i najbolja u profesionalnoj karijeri jer je u ABA ligi ubacivao po prvi put dvocifren broj poena po meču – 12,1.

BONUS VIDEO: Tuga i težak poraz seniora, kako je Italija preko „orlova“ otišla u Tokio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar