Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dobre vesti iz Izraela.

Makabi iz Tel Aviva, klub za koji nastupa hrvatski internacionalac Ante Žižić, oglasio se nakon povrede koju je sjajni centar zaradio tokom meča protiv Hapoela.

PROČITAJTE JOŠ...

Žižić je tokom jedne odbrane svog tima dobio nehotičan udarac laktom u glavu od strane saigrača Kinana Evansa, nakon čega je pao na parket.

Tom prilikom nekadašnji košarkaš Cibone i Klivlend Kavalirsa je pao i udario glavo o parket, nakon čega je ostao da leži, da bi ubrzo počeo i da se nekontrolisano trese.

Ubrzo je medicinska služba uletela na parket, a kako bi uspeli da ga stabilizuju, prema informacijama izraelskih medija Žižić je na licu mesta morao da bude uspavan.

Ipak, nakon poprilično ozbiljne drame usledila je više nego dobra vest koju je objavio Makabi. Naime, Žižić se ubrzo po dolasku u bolnicu probudio, i počeo da komunicira sa doktorima.

Prema prvim nalazima nema nikakvih posledica i, nakon jedne noći provedene u bolnici iz predostrožnosti, centar „ponosa Izraela“ bi trebalo da izađe i vrati se klupskim aktivnostima, mada je pitanje da li će u Makabiju rizikovati i požuriti sa povratkom na parket.

Foto: Twitter/Maccabi Tel Aviv/Printscreen

„Ante Žižić je svestan i razgovara sa doktorima. Snimak glave je bio dobar. Ostaće na posmatranju u bolnici do sutra ujutru“, napisano je na zvaničnom Tviter nalogu Makabija.

Meč je inače završen pobedom Hapoela 102:101 nakon produžetka.

BONUS VIDEO Niko kao Nikola Jokić – Još jedna MVP sezona za pamćenje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar