Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Partizan je u poslednjem kolu Evrolige savladao Efes sa 100:90 i to je bila veoma bitna pobeda za crno-bele. Ipak, "grobari" sada žele novi trijumf, ali mnogo bitniji zbog teško bolesne navijačice Jelene Lazić (29).

Navijači Partizana pozivaju na humanitarnu pomoć, pošto je Jelena imala operaciju na mozgu, posle koje nije u stanju da govori, pomera desnu ruku i hoda.

SMS porukom na broj 3030 svako može da pomogne i donira novac koji je potreban za lečenje Jelene.

PROČITAJTE JOŠ

Celo saopštenje navijača Partizana prenosimo u celosti.

„Dragi navijači Partizana i ljubitelji sporta, mnogo puta do sada smo pokazali da smo, udruženi, najveća sila na svetu! Sada je došao trenutak da se ponovo udružimo humanitarnim povodom i pomognemo našoj drugarici s tribine – Jeleni Lazić (29)!

Nakon operacije na mozgu, došlo je do komplikacija, te Jelena nije u stanju da govori, pomera desnu ruku i hoda. Kako bi se oporavila, neophodne su joj fizikalne terapije i logoped.

Jelena ima dvogodišnje dete od kog je odvojena. Ono što svi možemo da uradimo je da pošaljemo SMS sa sadržajem 1625 na broj 3030 i na taj način pomognemo našoj drugarici i spojimo je sa svojim detetom“, piše u saopštenju.

U narednom kolu Partizan gostuje Olimpiji iz Milana 8. marta i to bi mogla da bude jedna od prekretnica u borbi za plej-in.

BONUS VIDEO UŽIVO sa Dušanom i Milošem posle meča Bajern – Crvena zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar