Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksandar Aranitović, nekada velika nada srpske košarke i momak kom je predviđana velika karijera, u nastavku sezone igraće za Mladost iz Zemuna.

PROČITAJTE JOŠ...

Ovaj 23-godišnji bek prošle godine je nosio dres francuskog drugoligaša Bloe u drugoj polovini sezone 2019/2020, a nakon devet mečeva za ovaj tim usledio je odlazak u Holandiju, gde je 20 dana bio član Den Boša, ali nije uspeo da se, nakon probe, izbori za ugovor.

„Košarkaški klub Mladost je poželeo dobrodošlicu još jednom kvalitetnom igraču u svoj prvi tim – Aleksandru Aranitoviću! Aleksandar nam dolazi iz Den Boša, kluba iz Holandije, a u sezoni 2019/2020 je nastupao za Bloa Basket iz Francuske, i u periodu od 2017. do 2019. Partizan“, stoji u poruci koju je oblavila Mladost na svojim društvenim mrežama.

Popularni Sani je karijeru započeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, za crveno-bele je i debitovao tokom Superlige 2015. godine, nakon čega je otišao na pozajmicu u Megu. U januaru 2016. potpisao je ugovor sa Zvezdom do 2020. godine, ali je samo mesec dana kasnije doživeo tešku povredu zbog koje je propustio ostatak te sezone.

Malo po povratku na teren, u decembru 2016. obnovio je povredu zbog koje je pauzirao do kraja sezone 2016/2017.

Po povratku na teren napustio je Crvenu zvezdu i pojačao Partizan, za kog je igrao do decembra 2019, da bi potom otišao u Francusku, te Den Boš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar