Obradović i Glas; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener košarkasa Partizana Željko Obradović spreman je za povratak u Čačak, u kom gostuje Borcu u 6. kolu ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli će u subotu u šestom kolu ABA lige gostovati u legendarnoj čačanskoj dvorani kraj Morave domaćem Borcu od 19 sati.

„Nova utakmica u ABA ligi, spremamo se za Borac koj igra izuzetno agresivno, pogotovu u dvorani kraj Morave. Znamo dosta o njima, mislim da smo spremni i treba da igramo na nivou kako smo igrali u prethodnim utakmicama. Pogotovu u odbrani, a da onda koristimo kvalitet koji imamo u napadu“, rekao je Obradović za klupski sajt.

U prvih pet kola regionalnog šampionata, ekipa Borca je zabeležila dve pobede, dok crno-beli imaju maksimalan učinak.

Bek crno-belih Aleksa Avramović, pred duel sa ekipom Borca u svom rodnom gradu, izjavio je da sa posebnim emocijama dočekuje sutrašnji duel.

„Bude se posebne emocije u meni. Borac je klub koji nosim u srcu i odakle sam otišao u inostranstvo. Posebne emocije osećam što ćemo sutra igrati protiv njih. Sjajan su tim koji je predvođen odličnim trenerom Markom Marinovićem sa kojim sam prijatelj i nekim igračima sa kojim sam igrao pre pet-šest godina. Očekuje nas tvrda utakmica, biće puna hala koja će borditi Borac a mi ćemo znati kako da na to odgovorimo. Onaj pristup koji smo imali protiv Turk Telekoma, Hamburga i Krke, to je recept za Borac i svaki tim protiv kojeg budemo igrali“, istakao je Avramović.

BONUS VIDEO Smailagić pomogao dečaku da da koš u Pioniru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar