Foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Barseloni 76:65. Izabranike Saše Obradovića skupo je koštala vrlo bleda prva četvrtina u kojoj su postigli samo šest poena, te nakon 10. kola imaju učinak od četiri pobede i šest poraza.

PROČITAJTE JOŠ

„Čestitke Barseloni, zaslužili su pobedu bez ikakve sumnje. Imali smo određenih problema da igramo protiv tako organizovanog, ‘velikog’ i atletski snažnog tima, ali sam zadovoljan drugim poluvremenom i celokupnim naporom tima. Nismo odustajali, borili smo se do kraja i to je vrlo pozitivna stvar za nas. Imam zamerki na prvu četvrtinu, znam i svestan sam da je Barselona jedan od najboljih timova u Evropi, ali možda je i utakmica u Milanu uticala na nas u prvoj deonici“, kazao je Obradović.

Crveno beli uprkos porazu, veoma motivisani dočekuju naredne izazove od kojih je prvi zakazan za ponedeljak kad će u okviru ABA lige Crvena zvezda gostovati Partizanu.

„Još jedna vrlo pozitivna stvar koju bih istakao je izvanredna atmosfera na klupi koja nas je motivisala, ali i mene lično i to je veliko ohrabrenje za budućnost. Mislim da će biti još prijatnih iznenađenja od našeg tima u ovoj sezoni“, rekao je trener Crvene zvezde nakon meča u Barseloni.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram